Biker confronteert een vrouw die zit te sms’en achter het stuur – Dan ontaardt ze in een levensgevaarlijke wegpiraat!

Het is ongelofelijk dat een video soms voldoende is om voor de politie voldoende bewijsmateriaal op te leveren om op je deur te komen kloppen. Dat is precies wat er gebeurde met een vrouw die nu uitkijkt op een heleboel verkeersovertredingen en daar ook voor zal gaan betalen! Motorrijder Erik Hanna was onderweg met zijn moto toen hij een SUV aan de groene lichten helemaal stil zag staan. Hij en enkele andere motorrijders claxonneerden, maar algauw ging het licht terug op groen.

wegpiraat

Erik ging naast haar staan en was verrast om te zien dat de vrouw helemaal aan haar smartphone verknocht zat. Erik klopte een paar keer op het raampje maar de vrouw was totaal onverschillig voor wat er rondom haar gebeurde. De motorrijder ging ervandoor en toen het licht terug op groen sprong reed hij voor haar. Toen merkte de dame blijkbaar wel wat er aan de hand was en haar stoppen sloegen door.

Wat er dan gebeurt, is ronduit levensgevaarlijk. De vrouw ontbindt al haar duivels en doodt de arme motorrijder bijna. De video ging viraal en hoewel de politie niet blij was met zijn eigengereid optreden, hebben ze een onderzoek ingesteld naar de dame.

DEEL deze belangrijke video met je vrienden op Facebook!