Autistisch kind krijgt woedeaanval. Dan schiet deze politieagent te hulp, valt op de grond en doet push-ups om hem te kalmeren.

Iedereen die een kind met autisme heeft, weet dat dit met grote uitdagingen gepaard kan gaan. Hoewel ze heel aardig en vreugdevol zijn, raken ze vaak ook snel erg opgewonden en dan kan het moeilijk zijn om hen terug te kalmeren. In het geval van een jongeman genaamd Bubba uit Tennessee, weet zijn moeder een eenvoudige manier om zijn angsten weg te nemen: politieagenten.

pushup1

Agent Loftis werd naar de woning van Bubba opgeroepen omdat de jongeman een beetje dolgedraaid was en zijn moeder wist dat Bubba van politieagenten hield. Maar toen de agent aankwam, had hij niet verwacht dat op de grond zou moeten gaan voor push-ups.

pushup2

Het politiekorps van Bradley County publiceerde een foto van een van zijn agenten die een geweldig verschil maakte in het leven van een gewone burger. Ze schreven:

“Agent Corey Loftis werd opgeroepen naar een woning voor een jongen met autisme die zwaar opgewonden was. De moeder wist dat Bubba van agenten hield, dus belde ze om een agent naar het huis te sturen.”

De post gaat verder:

“Toen Loftis aankwam, kon hij Bubba kalmeren en toonde hem hoe hij zijn angst kon kanaliseren door push-ups te doen.

De moeder voegde er nog aan toe dat Bubba aan het lachen was toen de politieagent vertrok, en dat op een ogenblik dat ze dacht dat dit onmogelijk zou zijn.”

pushup3

De moeder van de jongen, Christy Richardson, deelde de foto op Facebook en gaat sindsdien helemaal viraal.

Duizenden mensen hebben deze foto al gedeeld met het hartverwarmende beeld van een agent die echt de tijd neemt om een burger in nood te helpen.

DEEL dit geweldige gebaar met je vrienden op Facebook!