Artsen zeggen dat stervende baby maar een half brein zal hebben. Dan zijn ze getuige van een wonder!

Een kind krijgen, is voor de meeste ouders een zegen. Maar erachter komen dat dit kind niet lang zal leven of in de baarmoeder zal overlijden, is ronduit verwoestend voor iedereen. De ouders van drie, Ashley en Ronnie Shirley, waren enthousiast om hun vierde kind, een meisje, te verwelkomen. Maar hun vreugde was van korte duur: de dokters onthulden dat de baby de bevalling wellicht niet zou overleven en zelfs zou sterven in de baardmoeder.

wonder1

Het ongeboren kind ontwikkelde zich niet goed en was aangetast met skeletale dysplasie. Dit betekende dat haar ledematen zich niet ontwikkelden zoals het hoorde en dat het middelste gedeelte van haar hersenen ontbrak.

De ouders, trouwens ook predikanten, hielden de moed erin en baden elke dag dat hun meisje zou overleven.

Fotograaf Jennifer Wilkinson ontving een telefoontje om de zwangere moeder te fotograferen voor ze haar kind zou moeten afgeven. Ze maakte enkele prachtige foto’s van de zwangerschap en was ook bij de keizersnede aanwezig.

Toen de dokters de baby uit de baarmoeder haalden, waren alle aanwezigen getuige van een onvervalst wonder.

wonder2

“Toen we na 24 weken ontdekten dat onze ongeboren baby skeletale dysplasie had, waren we aan de grond gericht. We smeekten God en vertrouwden hem met alles wat we hadden.”

wonder3

“Het leek alsof we elke week slechter en slechter nieuws kregen. Ze had vloeistof in haar hersenen, haar beentjes waren gebogen, beide armen en benen liepen drie tot vier weken achter in ontwikkeling, het middelste gedeelte van de hersenen ontbrak, haar borstholte was te klein en haar longetjes ontwikkelden niet goed.”

wonder4

“De diagnose bleef dezelfde tot de geboorte. Die ochtend van mijn keizersnede was bitterzoet. We hoopten dat ze ademend geboren zou worden, maar de prognoses zagen er niet goed uit. Haar kansen waren erg slecht.”

wonder5

“Toen we het gehuil hoorden, vervulden onze harten zich met intense vreugde. Mijn echtgenoot en ik huilden samen van geluk terwijl we God bedankten wat hij voor ons had gedaan!

Ze ademende niet alleen, ook haar armen en benen waren perfect, het middelste gedeelte van haar hersenen was er gewoon en ze was prachtig.”

wonder6

“We blijven in God vertrouwen voor de volgende doktersafspraken in verband met de kleine dingetjes die er nog aan de hand zijn.”

“We zijn zo dankbaar. Ze is onze kleine wonderbaby!”

DEEL dit bericht om deze ouders te feliciteren!