Als ze het lijk van de 26-jarige bergen, vinden ze iets onder hem wat hen naar adem doet happen

De liefde tussen ouders en hun kinderen is een van de diepste gevoelens die er op aarde bestaan. Dat bewijst ook weer dit verhaal uit de stad Wenzhou in het oosten van China: een 26-jarige fabrieksarbeider zit met zijn vrouw en driejarige dochter Wu Ningx in de woonkamer als plotseling het zes verdiepingen tellende gebouw instort. De familie werd levend onder het puin begraven. Het laatste wat de vader op de moment nog kon doen, getuigt van een diepe en onvoorwaardelijke liefde voor zijn dochter: hij wierp zich over haar om haar tegen het rondvliegend en neervallend puin te beschermen.

Als 12 uur later de lijken geborgen worden, ontdekken de reddingswerkers iets ongelofelijk: onder het dode lichaam van de fabrieksarbeider vond men de kleine Wu Ningx. Het meisje was nog in leven en had al bij al slechts lichte verwondingen. Haar vader had het gewicht van de betonmassa opgevangen. De moeder van het kind werd enkele meters verderop dood aangetroffen. In totaal kwamen 22 mensen bij het ongeluk om het leven. De reden wordt nog onderzocht, maar zeker is dat het gebouw, dat in de jaren ’70 gebouwd werd, dringend aan renovatie toe was. De bewoners waren allemaal arme fabrieksarbeiders die zich geen ander onderkomen konden veroorloven.

De kleine Wu Ningx zal nu als wees moeten opgroeien, maar met de gedachte dat haar vader haar leven redde. Zijn laatste omhelzing had haar leven gered en haar de kans gegeven ouder dan drie jaar te worden.

DEEL dit hartverscheurende bericht met je vrienden!


Bron: Daily Mail UK en Facebook / Hameed Ansari