Als je een derde of een vierde lijntje op je pols hebt, betekent dat iets heel speciaal!

Niemand van ons kan de toekomst perfect voorspellen, maar met een geïnformeerde gok kom je toch al een heel eind. Het universum overstelpt ons elke dag weer met signalen. Als je deze signalen goed kunt interpreteren ben je in staat om te voorspellen wat er nu staat te gebeuren.

Sommige van deze signalen zijn overduidelijk, bijvoorbeeld als er zich wolken samenpakken dan weet je dat het gaat stormen. Het universum zit vol onverklaarbare mysteries. Daarom zijn we niet zo geïnteresseerd in zogenaamde polslijnen of Rascette lijnen. Het belang van de lijnen op onze handpalm kennen we ondertussen allemaal, maar je hoeft je hand niet te kunnen lezen. Er is ook nog de pols!

Wat zegt jouw pols over jou? Laat het ons weten in de commentaren op Facebook!

pols

Strek je dominante hand met de palm open. Kijk naar je pols exact op het punt waar je pols overgaat in je hand. Normaal zie je enkele horizontale strepen. Bal je vuist. Nu moeten de lijnen nog meer zichtbaar worden. Dit zijn je polslijnen en sommigen geloven dat het aantal lijnen en hun diepte iets zeggen over je toekomst.

Elke lijn staat voor ongeveer 30 jaar leven. De meeste mensen hebben twee of drie lijnen – maar sommigen beschikken over wel vijf lijnen, wat erop zou wijzen dat deze personen wel 100 jaar zullen leven.

Lijn 1: gezondheidslijn

pols1

Dit wordt als de belangrijkste lijn beschouwd en vertelt ons het meeste over je leven. Als het diep en recht is, is dit een goed teken en wijst op een lang en gezond leven.

Als het zwakjes en gebroken is, moet je je levensstijl aanpassen.

Als het op verschillende plaatsen onderbroken of gebogen is, kan het wijzen op vruchtbaarheidsproblemen voor zowel mannen als vrouwen.

Lijn 2: de succeslijn

pols2

De tweede lijn ligt dicht tegen de eerste lijn aan.

Deze lijn vertegenwoordigt welstand en materieel succes. Een diepe rechte lijn staat voor welstand en financieel succes.

Als de lijn zwak of onderbroken is, maar de andere lijnen zijn recht, moet je in je jeugd bepaalde problemen overwinnen om tot succes te komen.

Verschillende onderbrekingen betekent dat je met financiële tegenslagen te maken zult krijgen.

Lijn 3: de invloedslijn

pols3

Niet iedereen heeft een derde lijn, maar als jij er wel eentje hebt, betekent dat sociale vooruitgang en welvaart.

Als deze lijn recht en sterk is, betekent dit dat je een invloedrijk persoon bent of dat later zult worden.

Misschien ben je wel de erfgenaam van een grote invloedrijke familie!

Lijn 4: De krachtlijn

pols4

Als je een van de gelukkigen bent met een vierde lijn heb je een lang en gezond leven voor de boeg.

Deze lijn is uiterst zeldzaam. Het wijst er ook op dat je vele afstammelingen zult krijgen!

Heb jij een vierde lijn? DEEL dit bericht met je vrienden en vergelijk!