Als haar verloofde 5 weken lang weg is, stuurt de vrouw hem een pakket dat zijn leven verandert

Bee woont in Albuquerque in New Mexico (VSA) en brengt zelden veel tijd door met haar verloofde Erik Blanco, die als Air Force soldaat werkt. De twee hebben al drie kleine kinderen. Als Bee verneemt dat ze Eric nog maar eens vijf weken niet zal zien, bereidt ze een speciale verrassing voor.

Erik is zowat 3000 km van haar verwijderd. Ze stuurt hem een pakketje op met een quiz. Ze schrijft dat het een verlovingsspel is en dat hij zichzelf moet filmen terwijl hij het oplost. Ze hebben immers het voornemen om snel te trouwen. Een spelletje scrabble moet uitwijzen hoe goed hij zijn verloofde kent.

scrabble1

Zo moeilijk is het raadsel gelukkig niet. De oplossing luidt: “In oktober krijgen we een baby.” Eric kan nauwelijks geloven dat hij nog een keertje vader wordt! De tranen van geluk rollen over zijn wangen.

scrabble2

“Ik zal je meteen bellen. Ik hou van je”, zegt Erik in de camera.

Zoals gepland trouwden Erik en Bee op 2 april 2016. En dan was het eindelijk zover: begin oktober werd hun kleine dochter Nyah Edith Blanco geboren!

Wat een geluk! Ze maakt de zeskoppige familie compleet en volkomen gelukkig. Dit is een verrassing die Eric nooit meer zal vergeten!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met iedereen die je liefhebt!


    Bron: YouTube