Als deze kinderen plotseling tijdens de trouwerij opduiken, herkent niemand ze. Alleen de bruid weet wie en hoe bijzonder ze zijn

Kinsey French is lerares in het bijzonder onderwijs in Kentucky, VSA. Ze geeft les aan een klasje van 8 leerlingen met trisomie 21, beter bekend als het syndroom van Down. Voor haar leerlingen is Kinsey een heel emotionele vertrouwenspersoon. Haar vertrouwensband met de leerlingen blijkt ook uit het feit dat haar verloofde haar ten huwelijk vroeg in haar klasje. Onnodig te zeggen dat de kinderen extatisch waren!

bruid1

En voor Kinsey was het duidelijk: ook haar bruiloft zou zonder haar kleine vrienden niet compleet zijn. Ze waren immers bij het huwelijksaanzoek geweest en verheugden zich ontzettend hard op de trouwpartij.

bruid2

Kinsey weet dat de kinderen hun hele leven lang aan haar zullen terugdenken als een sleutelpersoon in hun leven. Daarom was het voor haar vanzelfsprekend dat ze van haar grote dag deel zouden uitmaken.

bruid3

Toen ze op de bruiloft opdoken, straalden ze van blijdschap en intens geluk. En in hun nette kledij zien ze er echt prachtig uit!

bruid4

De zes meisjes werden bruidsmeisjes en de twee jongens mochten de ringen dragen: de belangrijkste taken op een bruiloft! Met hun schattige voorkomen stalen ze bijna de show van de bruid, maar die vond dat niet erg. Wel integendeel!

bruid5

Ook al kenden de andere gasten hen niet, en waren die aanvankelijk een beetje verwonderd, na verloop van tijd danste iedereen letterlijk met deze geweldige kinderen. Bij de aanblik hoe een meisje de sluier van de bruid droeg, sprongen bij sommige genodigden zelfs de tranen in de ogen.

bruid6

Hoewel Kinsey op het einde van de dag uitgeput was, kon ze tevreden huiswaarts keren, in de wetenschap dat ze de eer had gehad om haar leerlingen op haar grote dag dicht bij zich te hebben.

bruid7

Kinsey huilde meerdere traantjes van geluk en een ding is zeker: het zou niet hetzelfde geweest zijn zonder haar leerlingen erbij.

De mooiste dag van haar leven werd overigens vastgelegd door fotograaf Thomas Lang.

DEEL dit mooie bericht met je vrienden op Facebook!

Bron: YouTube/MV Videos