Aan rolstoel gebonden moeder maakt zich zorgen over het dragen van haar pasgeborene, dus vindt een 16-jarige een slimme oplossing uit

Toen Sharina Jones amper 5 jaar oud was, werd ze in haar onderlichaam geschoten en verloor ze permanent de controle over haar benen. Dertig jaar later verwachtte Sharina haar eerste kind en had ze een aantal zorgen. Omdat ze aan een rolstoel gebonden was, maakte ze zich zorgen over hoe ze haar pasgeboren baby zou moeten dragen.

rolstoel1

Dat is waar een tiener genaamd Alden Kain kwam kijken. Kain, een middelbare schoolstudent uit Detroit, had zich ingeschreven voor een cursus over speciale ontwerpen. Alden kreeg als 16-jarige de opdracht om een unieke rolstoel en buggy combinatie te maken die Sharina in haar dagelijks leven zou kunnen gebruiken.

rolstoel2

Kain testte verschillende ontwerpen, maar creëerde uiteindelijk een achterwaartse buggy die aan de voorkant van de rolstoel bevestigd werd.

rolstoel3

“Het was echt een mooie beloning om te zien dat Sharina mijn uitvinding kon gebruiken”, vertelde Alden. Alden deed er zes maanden over om zijn ontwerp op punt te stellen, maar hij slaagde er wel in om de perfecte rolstoel voor Sharina te maken!

rolstoel4

DEEL deze geweldige uitvinding met je vrienden!


    Bron: YouTube