8-jarige jongen weigert 2 jaar lang om naar de kapper te gaan. Hij laat zijn haar groeien, zodat hij het aan kankerpatiënten kan doneren.

Twee jaar geleden zag Thomas Moore zijn moeder een video kijken op Facebook over een meisje dat haar haren had verloren ten gevolge van kanker. Geïnspireerd door het verhaal besloot de achtjarige jongen om zijn haar te laten groeien om er later pruiken van te maken voor meisjes die kaal werden door de chemo.

haar1

De jongen stelde zich niet meteen een doel hoe lang hij het wilde laten groeien, maar “gewoon lang genoeg om een meisje blij te maken”, zei tante Amber Ray.

Zoals je op de foto’s kunt zien, liet Moore zijn haar wel erg lang groeien. Zoveel haar zelfs dat er wel drie pruiken van gemaakt konden worden!

Nadat de jongen zijn haren had laten knippen, plaatste zijn tante een voor en na foto op Twitter en deze foto gaat, weinig verwonderlijk, helemaal viraal. Met honderdduizenden likes heeft Moore de harten van velen gestolen.

haar2

Ray zei: “Zijn haar laten groeien was gewoon een belofte die hij voor zichzelf had gemaakt en die wilde hij houden.”

haar3

Na zijn knipbeurt zei de jongen zelf: “Ik voelde me er goed bij en ik hoop echt dat ik enkele mensen gelukkig heb gemaakt.” In lengte bedroegen zijn lengte zelfs 40 cm – dat is een heleboel haar!

Wat een prachtig verhaal over een kind dat een verschil maakte in onze wereld. Een applaus ook voor de ouders die zo een prachtige jongen opvoedden!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Bron: Facebook en Twitter