8 beste vrienden willen voor altijd bij elkaar blijven en bouwen daarom hun eigen buurtje met kleine huisjes

Vrienden komen en gaan. Dat is een feit, hoe graag je ook zou willen dat het niet waar was. Omstandigheden wijzigen waardoor onvermijdelijk ook vriendschappen vervagen. Van zodra we verder studeren, verliezen we het contact met de vrienden uit onze kinderjaren. De vrienden die we maken als volwassenen verliezen we uit het oog als we van baan veranderen of verhuizen. Situaties veranderen nu eenmaal en veranderingen in vriendschappen zijn onvermijdelijk.

Maar een groep beste vrienden uit Texas wilde ervoor zorgen dat hun vriendschap nooit zou veranderen. Deze 8 eeuwige vrienden namen de spreuk “vrienden voor het leven” erg letterlijk.

Ze kochten een groot stuk grond in Austin nabij de Llano Rivier. Ze noemden hun project de “Llano Exit Strategy”. Ze maakten hun eigen wijkje. Ze waren erg fan van klein wonen dus bouwden ze een gemeenschap van kleine huisjes.

huis1

Ze huurden architect Matt Garcia in om hun droom waar te maken.

huis2

Aanvankelijk dachten ze eraan om allemaal samen in een groot huis te wonen, maar dan realiseerden ze zich het belang van een beetje persoonlijke ruimte en privacy.

huis3

Ze creëerden een gemeenschappelijk gebouw met een keuken, eetkamer en extra ruimte voor vrijetijdsactiviteiten.

huis4

Elk individueel huis meet 120 vierkante meter en kost 40.000 dollar.

huis5

Ze noemden hun wijk de “Llano Exit Strategy”.

huis6

Alles werd ontworpen met het milieu in het achterhoofd. Ze maken gebruik van zonne-energie en hebben een tank op het dak om regenwater op te vangen.

huis7

Het interieur is een prachtige combinatie van modern en rustiek.

huis8

Het levert een gezellige sfeer op, maar gebruiken alleen maar zoveel ruimte als noodzakelijk is.

huis9

Best mooi, toch? Ik zou hier wel kunnen wonen met mijn beste vrienden! En jij? Laat het ons weten en deel dit unieke project met je vrienden!


Bron: Lighter Side of Real Estate