7 maanden nadat haar man overleed, onthult Céline Dion DIT live op TV over haar kinderen…

In januari van dit jaar kreeg superster-zangeres Céline Dion een vreselijk persoonlijk drama te verwerken: haar echtgenoot en manager René Angélil overleed na een strijd van drie jaar tegen keelkanker. Na zolang geleden te hebben, waren de moeder en haar drie kinderen diepbedroefd, maar tegelijk in vrede toen ze hem in zijn laatste rustplaats konden begraven.

celine

Dan overleed haar broer aan een gelijkaardige kanker als die van haar man. Sindsdien is het leven van de zangeres op verschillende manieren veranderd. Ze won de Icon Award tijdens de Billboard Music Awards, die haar door haar 15-jarige zoon overhandigd werd. Ze trad ondertussen verschillende keren op en zong “The Show Must Go On” op hetzelfde evenement.

Maar misschien nog de belangrijkste verandering in haar leven was haar rol als moeder. In een interview met Matt Lauer legt ze uit hoe de afwezigheid van de liefde van haar leven en de vader van haar kinderen haar ouderschap heeft veranderd. Hoewel zij en haar kinderen erg geleden hebben, waren ze voor anderen steeds een voorbeeld. Céline slaagt erin om anderen moed te geven om zich door een moeilijke periode heen te slaan.

Ook haar fans speelden een belangrijke rol in haar leven, zeker sinds de tragische gebeurtenissen van eerder dit jaar. Ze heeft zovele levens geraakt door zo een open boek te zijn in haar nummers en in ruil daarvoor werd ze op een geweldige manier gezegend.

Bekijk de onderstaande video om meer te weten te komen over het moederschap van Céline na de dood van haar echtgenoot.

DEEL om je steun te betuigen aan zo een ongelofelijke dame!