7-jarige mist ‘s-morgens de schoolbus. Aardige politieagent geeft hem een lift en koopt ontbijt voor hem

Toen de 7-jarige Savlon Lathrop in Kansas onderweg naar school bij de bushalte stond te wachten, was er zelfs na twee uur nog geen bus in zicht.

bus1

Toen een patrouillevoertuig van de politie van Kansas voorbijreed en ze de jongen daar moederziel alleen zagen staan, boden ze hem een lift naar school aan. Dit zou een dag worden die Savlon nooit meer zal vergeten.

“Ik stond daar al twee uur aan de bushalte te wachten, maar er kwam maar geen bus aanrijden” vertelde de jongen.

“Hij wil absoluut alleen aan de bushalte staan want het is niet cool dat mama bij hem wacht” vertelde de moeder achteraf.

bus

“Ik vroeg hem of hij een lift naar school wilde en hij antwoordde dat hij niet kon instappen omdat ik een vreemde was” vertelde agent Livers. Verrast door de verantwoordelijkheidszin van de jongen belden ze zijn moeder om toestemming te vragen om hem even aan de school af te zetten.

“We lieten hem vooraan zitten en hij was erg goed geluimd. Hij zei zelfs “laten we wat slechteriken pakken” zegt Livers. Uiteraard kreeg de jongen ook een echt politieagenten ontbijt: donuts!

bus2

De agenten zeiden dat ook zij deze dag niet snel zullen vergeten en we zijn ervan overtuigd dat dit ook voor de kleine jongen geldt.

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden!