50 jaar lang probeerde hij verborgen te blijven. Nu heeft hij dringend ieders hulp nodig [Video]

Xia Yuanhai is een 53-jarige man uit Laotu in China. Hij wordt overal herkend omwille van de zware misvorming in zijn gezicht die hem er een beetje doen uitzien als een monster uit een stripboek. Hij lijdt aan faciale hyperplasie waardoor het huidweefsel in zijn gezicht helemaal uitgerekt is.

china

In zijn kinderjaren viel het allemaal nog wel mee en was hij nog niet zo gek veel verschillend van andere kinderen. Daarom beslisten zijn ouders om het toen niet te laten behandelen. Ze konden echter niet weten hoe de afwijking in zijn latere leven zou evolueren.

Zijn broer zegt dat het alleen maar erger werd met ouder worden. Het uitgerekte weefsel in zijn gezicht begon op zijn tanden te drukken en maakte hem zelfs doof.

china1

Nu, jaren later, probeert Xia geld in te zamelen om een operatie te kunnen betalen waarmee het gezicht van Xia hersteld zou kunnen worden.

Wat vind jij van het verhaal van Xia Yuanhai? Ken jij iemand die ook aan misvormingen in het gezicht lijdt? Hoe hebben deze misvormingen hun leven beïnvloed?

Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

    Bron: YouTube