3 werknemers van Home Depot maken looprekje voor de familie van een ziek kind, die zich dit anders niet hadden kunnen veroorloven.

Home Depot is een wereldwijde doe-het-zelf zaak, waar je alles voor je projecten in en rond het huis vindt, maar wist je dat hun medewerkers ook je leven kunnen verbeteren? In deze hartverwarmende video maken we kennis met enkele toegewijde personeelsleden van Home Depot in Houston die tot het uiterste gingen om het leven van een welbepaalde familie wat aangenamer te maken.

looprek

De tweejarige Silus Johnson is een bijzonder kind. Hij heeft een ziekte waardoor hij compleet blind is en waardoor zijn spieren erg zwak ontwikkeld zijn. Hij lijdt aan de ziekte van Norrie die zijn mobiliteit zwaar beperkt. Maar hij is ook te groot voor de klassieke looprekjes voor baby’s. Dus ging zijn grootvader naar de lokale Home Depot met een vaag idee over wat hij zelf ineen zou gaan knutselen. Toen hij door de rekken snuisterde, werd hij aangesproken door een werknemer met de vraag waar hij naar op zoek was.

Toen de opa van Silus uitlegde wat hij van plan was, riep de assistent-manager Matt Spencer enkele collega’s en gingen meteen aan de slag. Spencer zegt: “We doken er meteen op en ik vroeg om ons de afmetingen te geven zodat we het meteen gratis zouden kunnen bouwen.” Uiteindelijk was het grote moment aangebroken en konden ze Silus klaarmaken voor en testritje.

Hoedje af voor deze helden!

DEEL dit hartverwarmende verhaal met je vrienden op Facebook!