3 grootouders vatten een juwelendief op heldhaftige wijze in de kraag middels een burgerarrest

Iedereen die denkt dat je “te oud” voor iets kunt zijn, moet de onderstaande video maar eens bekijken. Deze drie dappere grootouders waren niet te beroerd om eigenhandig een jonge dief onder bedwang te houden.

dieven

Peter Mueller, 70, Adly Gorrafa, 81 en Sheila Goraffa, 78, werden lokale helden nadat ze beseften dat er niet genoeg tijd was om op de politie te wachten. In plaats van terug te deinzen en de slechterik te laten ontsnappen, schoten ze in actie en hielden de gevaarlijke dief aan!

Mr. Mueller bezocht het huis van zijn onlangs overleden schoonmoeder toen hij en zijn familie de dief plotseling in de gaten kregen.

Ze werkten de inbreker tegen de grond en hielden hem in bedwang tot de politie arriveerde. Hoewel sommigen onder ons te bang zouden zijn om een crimineel te benaderen, toonden deze drie bejaarden aan dat leeftijd slechts een getal is en dat je maar zo oud bent als je je voelt.

Achteraf bleek ook nog eens dat de politie al 18 maanden op zoek was naar deze boef. Dankzij hun inspanningen zal deze man nu minstens twee jaar achter slot en grendel verdwijnen!

DEEL deze geweldige beelden met je vrienden!

    Bron: YouTube