2 papa’s adopteren een baby. 14 jaar later verschijnt hij op televisie en vertelt zijn moeder iets wat je aan het huilen zal brengen.

Elke zanger zal je vertellen dat het niet eenvoudig is om emotionele nummers te zingen. Soms barsten artiesten gewoon in tranen uit en krijgen ze het liedje gewoon niet afgewerkt. Soms drijven de tranen hen net om nog harder te zingen. Het publiek voelt deze emoties en pinken dan ook vaak een traantje weg.

papa

Als we op een artiest stuiten die ons emoties kunnen doen voelen waarvan we niet dachten dat we ze konden ervaren dan vergeten we hen niet gemakkelijk. Een van die zangers is de 14-jarige Campbell Walker-Fields.

De tiener nam vol dromen en hoop deel aan America’s Got Talent, maar had een ongewone doelstelling: hij wilde dat zijn biologische moeder hem zou horen zingen en zijn boodschap zou begrijpen.

Campbell is misschien niet de beste zanger, maar de emoties spatten er zo vanaf. Hij is een geadopteerde zoon van twee vaders die vlak na zijn geboorte in zijn leven kwamen toen de moeder besliste dat ze geen vierde kind aankon.

De jongen heeft zijn moeder nooit ontmoet – hij weet zelfs niet waar ze is – maar dat doet geen afbreuk aan zijn gevoelens voor haar.

Bekijk de onderstaande, emotionele video en DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!

https://youtu.be/16Dz-naIBs4