17-jarige sterft na liefdesbeet van zijn vriendin.

Een tiener overleed na een fatale bloedklonter, maar zou de liefde de schuldige kunnen zijn? Julio Macias Gonzalez uit Mexico City had een etentje met zijn familie toen hij zich plotseling onwel begon te voelen. De ambulance werd gebeld maar Julio kon niet meer gered worden en overleed ter plaatse. Het vreemde is dat de bloedklonter wellicht veroorzaakt werd door een beet die zijn vriendin hem eerder had gegeven.

kus1

Een liefdesbeet of een zuigkus kan wel degelijk fataal zijn. De familie gaf de 24-jarige vriendin de schuld voor de dood van hun zoon. Het meisje lijkt nu van de aardbol verdwenen te zijn en voelt zich duidelijk schuldig voor de feiten.

kus2

Een liefdesbeet of een zuigplek ontstaat wanneer iemand lang genoeg op hetzelfde plekje op de huid zuigt. De kleine bloedvaatjes barsten en veroorzaken zo een rode plek aan de oppervlakte van de huid. Normaal zijn ze onschuldig, maar in dit geval liep het blijkbaar helemaal uit de hand. De zuigplek verspreidde zich hier over een belangrijke slagader en veroorzaakte een bloedklonter die uiteindelijk tot de beroerte zou geleid hebben.

kus3

DEEL deze belangrijke waarschuwing met je vrienden op Facebook!