17-jarig meisje gevangen in het lichaam van een 1-jarige

Het is moeilijk in te beelden hoe het moet zijn om als 17-jarige vast te zitten in het lichaam van een baby. Maar dat is precies waar Pei Shan Teo uit Singapore mee moet leven. Toen Pei Shan geboren werd, ontdekten de artsen dat haar ledematen korter waren dan bij andere baby’s. N verschillende onderzoeken moeten de artsen de diagnose schuldig blijven. Pei Shan is uniek en groeit niet zoals andere kinderen. Haar geest zit gevangen in het lichaam van een baby en dat al gedurende 17 jaar lang.

gevangen1

De ouders van Pei Shan kunnen zich nog altijd herinneren hoe verheugd ze wel waren op de komst van hun dochter. Ze lazen boeken over het ouderschap en abonneerden zich zelfs op een tijdschrift over opvoeding. Maar Pei Shan hield op met groeien toen ze drie maanden oud was.

gevangen2

Pei Shan draagt nog steeds een luier en in vele opzichten is ze nog altijd en baby hoewel er vele jaren voorbijgingen. Omdat haar longcapaciteit heel beperkt is, moet ze altijd een zuurstofmasker dragen.

gevangen3

Door de toestand van Pei Shan verliet haar moeder haar baan om voltijds voor haar baby te kunnen zorgen. Het enige inkomen dat de familie heeft, is dat van de vader die de kost verdient als taxichauffeur.

gevangen4

Toen ze twee jaar oud was, probeerden de ouders haar naar een speciale school te laten gaan, maar de situatie was moeilijker dan gedacht. Ze loopt snel infecties op als ze buitenkomt. Haar zuurstofgehalte zakte dan tot nul en ze slaagt dan helemaal blauw uit.

gevangen5

gevangen6

Al 17 jaar vecht deze meid tegen alle uitdagingen in het leven. Ze houdt van tekenen en piano spelen. Ze is een gelukkig kind en houdt van de kleine dingen in het leven. Vorige jaar kon ze haar droom verwezenlijken door op een liefdadigheidsconcert te mogen piano spelen.

gevangen7

gevangen8

Helaas verslechterde de toestand van Pei Shan dramatisch in juli van dit jaar. Nadat ze verschillende injecties kreeg toegediend, overleed ze in intieme kring in het ziekenhuis. Hoewel haar leven vol hindernissen was, bleef ze altijd optimistisch.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!