16 weken te vroeg geboren gaf men haar nul kans om te overleven. Vandaag vierde ze net een grote mijlpaal.

Catalogeer dit verhaal bij de ongelofelijk maar waar reeks. En grijp dan een doosje zakdoekjes want je zult ze nodig hebben. In deze ongelofelijke video zien we het verhaal van Zariah Donovan die op 13 september 2015 niet minder dan 16 weken te vroeg werd geboren. Ze woog amper 500 gram. Dokters zeiden dat ze nul kans had om te overleven, maar nu is Zariah ondertussen elf maanden oud geworden.

baby

Ouders Shawn Donovan en Vilayvone Thipsouvan staan hun babymeisje al vanaf dag een bij. Op hun website zeggen ze dat ze door twee ziekenhuizen werden afgewezen gewoon omdat ze geen ervaring hadden met een baby die zo vroeg geboren werd. Hoewel ze ondertussen bijna haar eerste verjaardag zal vieren, staan haar nog vele hindernissen en uitdagingen te wachten.

Onlangs kreeg Zariah haar grootste uitdaging te verwerken toen ze een klaplong kreeg, waardoor ze aangewezen is op een ventilator om te ademen. Haar lichaampje heeft al veel te verwerken gekregen, maar ze houdt dapper vol. Haar hartje klopt en haar ogen zien alles wat er rondom haar gebeurt. Zariah vecht nog dagelijks om te overleven.

Wat vind jij van deze ongelofelijke vechtlust?

Laat van je horen en DEEL dit prachtige verhaal met je vrienden op Facebook!