12-jarige wordt gepest met zijn rugbrace, tot een struise tattooartiest contact opneemt met mama.

Nog steeds bestaan er vooroordelen over mensen met tattoos. Uiteraard kan je een boek niet zomaar op de kaft beoordelen, en dat geldt eens te meer voor een tattooartiest die luidt naar de naam Anjel.

tattoo1

Hoewel de meeste mensen wachten tot hun achttiende verjaardag om een tattoo te zetten, verraste Anjel onlangs een 12-jarige jongen met een bijzonder ontwerp om een nog meer bijzondere reden.

tattoo2

Anjel staat bekend omwille van zijn goede daden.

tattoo3

Hij stootte per ongeluk op een foto die gedeeld werd door Ashley King. We zien haar zoon met een rugbrace. Ondanks de glimlach op zijn gezicht was de kleine jongen genaamd Xavier eigenlijk diepbedroefd. Hij zou zijn brace nog langer moeten dragen dan oorspronkelijk verwacht werd.

Helaas werd hij op school gepest omwille van deze brace.

tattoo4

Anjel wist dat hij de jongen kon helpen en zocht contact met de familie van Xavier.

Xaviers moeder schreef op Facebook:

“Ik ben zo ontroerd. Mijn zoon moet een brace dragen totdat hij helemaal volgroeid is. Hij werd gepest op school, dus plaatste ik iets om Facebook om te onderzoeken of ik zijn brace “cool” zou kunnen maken. Een man genaamd Anjel diende zich aan en hij maakte gratis een ontzettend gaaf ontwerp op de brace. Voor hem was het een kleine moeite, zei hij, maar voor ons was het een wereld van verschil.”

tattoo5

tattoo6

Met deze geweldige haai op zijn torso heeft Xavier zijn zelfvertrouwen helemaal teruggewonnen en loopt hij nu trots rond met zijn rugbrace.

DEEL dit bericht met je vrienden op Facebook!