100 vrouwen poseren in niets meer dan een Turnpak. Maar als ze zich omdraaien? Dit komt ons bekend voor…

De flash mobs schuilen tegenwoordig achter elke hoek. Nooit weet je wanneer je door eentje verrast zal worden, want het lijkt erop dat iedereen en zelfs hun moeders hun eigen dansje willen orkestreren en mensen op openbare plaatsen zo de verrassing van hun leven willen geven.

turnen

Dit wil niet zeggen dat ze altijd wel geweldig zijn. Het zijn zo van die momenten dat we rustig kunnen achterover leunen en alle onze zorgen van alledag even kunnen vergeten. Toen 100 vrouwen om 9 u ’s ochtends in Piccadilly Circus in Londen verzamelden, stond de pendelaars een grote verrassing te wachten.

Ze droegen allemaal jasjes en hoge hakken, maar eigenlijk niet veel meer dan dat. Een groep dames gooit hun jas uit en stapt het plein op. Een voor een dat elke afzonderlijke groep hetzelfde. Wat ze onder hun jasjes dragen komt ons bekend voor. Toen de muziek begon te spelen, werd duidelijk wat voor een flash mob we te zien zouden krijgen.

Wat prachtig om dit op zo een grote schaal te zien. Gelukkig kon een van de voorbijgangers de hele scène voor ons opnemen.

DEEL deze video met je familie en je vrienden op Facebook!